× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Borbála Fürdő új vezetője, Szűcs Szabolcs

|
2015. március 11. | Gazdaság
Szűcs Szabolcs vagyok. Eredetileg orosházi születésű, jelenleg szegedi lakos.

Elmondható rólam, hogy szinte a teljes eddigi munkaviszonyom alatt fürdőkben, fürdőkhöz kötődően dolgoztam.

Az első munkához kapcsolódó elképzelések pedig nem a fürdőről szóltak, hanem egy másik vizes környezetről, a halászatról. Egészen születésemig visszavezethető a természet, a horgászat szeretete (a dédszülők is megszállott horgászok voltak) és ezért is döntöttem a mellett, hogy halászati szakmérnök leszek.

Iskolák elvégzése után kerültem az orosházi Gyopárosi Gyógyfürdőhöz, ahol a tórendszer rendbetétele, mint élőhely visszaállítása és a halpusztulás megállítása, megelőzése volt a feladatom.

Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy szinte hetek alatt bele ne szeressek a fürdős szakmába, ami lépten-nyomon körbevett itt a gyopárosi környezetben.

Így eldöntöttem, hogy kitanulok, megismerek minden olyan szakmát ami egy kicsit is kötődik a fürdőüzemhez, legyen az műszaki, parkgondozási, jogi, marketing vagy gazdasági terület.

Közel 14 éves munkaviszonyom alatt így lett belőlem, ha mondhatom ezt, fürdős szakember.

Sok fürdőnél megfordultam, segítettem a munkámmal ezeket az intézményeket, úgy érzem sikeresen. Elmondható eközben, hogy én is nagyon sokat tanultam és tanulok is minden nap a kollégáktól és a vendégektől is, de remélem, hogy én is sokat tudok segíteni, szolgáltatni részükre a munkám által.
 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×