× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Borbála Fürdő új vezetője, Szűcs Szabolcs

|
2015. március 11. | Gazdaság
Szűcs Szabolcs vagyok. Eredetileg orosházi születésű, jelenleg szegedi lakos.

Elmondható rólam, hogy szinte a teljes eddigi munkaviszonyom alatt fürdőkben, fürdőkhöz kötődően dolgoztam.

Az első munkához kapcsolódó elképzelések pedig nem a fürdőről szóltak, hanem egy másik vizes környezetről, a halászatról. Egészen születésemig visszavezethető a természet, a horgászat szeretete (a dédszülők is megszállott horgászok voltak) és ezért is döntöttem a mellett, hogy halászati szakmérnök leszek.

Iskolák elvégzése után kerültem az orosházi Gyopárosi Gyógyfürdőhöz, ahol a tórendszer rendbetétele, mint élőhely visszaállítása és a halpusztulás megállítása, megelőzése volt a feladatom.

Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy szinte hetek alatt bele ne szeressek a fürdős szakmába, ami lépten-nyomon körbevett itt a gyopárosi környezetben.

Így eldöntöttem, hogy kitanulok, megismerek minden olyan szakmát ami egy kicsit is kötődik a fürdőüzemhez, legyen az műszaki, parkgondozási, jogi, marketing vagy gazdasági terület.

Közel 14 éves munkaviszonyom alatt így lett belőlem, ha mondhatom ezt, fürdős szakember.

Sok fürdőnél megfordultam, segítettem a munkámmal ezeket az intézményeket, úgy érzem sikeresen. Elmondható eközben, hogy én is nagyon sokat tanultam és tanulok is minden nap a kollégáktól és a vendégektől is, de remélem, hogy én is sokat tudok segíteni, szolgáltatni részükre a munkám által.
 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×