× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Borbála Fürdő új vezetője, Szűcs Szabolcs

|
2015. március 11. | Gazdaság
Szűcs Szabolcs vagyok. Eredetileg orosházi születésű, jelenleg szegedi lakos.

Elmondható rólam, hogy szinte a teljes eddigi munkaviszonyom alatt fürdőkben, fürdőkhöz kötődően dolgoztam.

Az első munkához kapcsolódó elképzelések pedig nem a fürdőről szóltak, hanem egy másik vizes környezetről, a halászatról. Egészen születésemig visszavezethető a természet, a horgászat szeretete (a dédszülők is megszállott horgászok voltak) és ezért is döntöttem a mellett, hogy halászati szakmérnök leszek.

Iskolák elvégzése után kerültem az orosházi Gyopárosi Gyógyfürdőhöz, ahol a tórendszer rendbetétele, mint élőhely visszaállítása és a halpusztulás megállítása, megelőzése volt a feladatom.

Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy szinte hetek alatt bele ne szeressek a fürdős szakmába, ami lépten-nyomon körbevett itt a gyopárosi környezetben.

Így eldöntöttem, hogy kitanulok, megismerek minden olyan szakmát ami egy kicsit is kötődik a fürdőüzemhez, legyen az műszaki, parkgondozási, jogi, marketing vagy gazdasági terület.

Közel 14 éves munkaviszonyom alatt így lett belőlem, ha mondhatom ezt, fürdős szakember.

Sok fürdőnél megfordultam, segítettem a munkámmal ezeket az intézményeket, úgy érzem sikeresen. Elmondható eközben, hogy én is nagyon sokat tanultam és tanulok is minden nap a kollégáktól és a vendégektől is, de remélem, hogy én is sokat tudok segíteni, szolgáltatni részükre a munkám által.
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×