Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Komposztáló edények
Komposztáló edények

Algyő Nagyközség Önkormányzata, mint a Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás tagja sikeresen pályázott a KEHOP-3.2.1. -15-2016-00006 azonosító számú projektben, mely során 400 darab 1 köbméteres komposztáló edényt nyert el. A projekt célja, hogy az algyői lakosok tudatosan, környezetvédő módon tudják a háztartásukban keletkező zöld hulladékot komposztálni, és a képződött komposztot saját céljukra felhasználni.

Bérletárusítás

2020. március 4-5. (szerda-csütörtök) 9-17 óráig. Ebédszünet: 12:00-12:30.

Algyői aranyérmek a Magyar Bajnokságról

Február 29-én és március 1-jén rendezték meg Monoron az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2020. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 29 egyesület 349 versenyzője nevezett. A Bajnokságot az idén 10 éves Spirit Taekwon-do Egyesület rendezte meg.

Negyedik tavaszi meccsét is megnyerte a serdülő csapatunk

Negyedik tavaszi meccsét is megnyerte a serdülő csapatunk... Hatvankilenc gólos meccsen eggyel nyert az ifink... A második félidőt már csak lejátszották

Mobilizált ügyfélszolgálat (KAB Busz) Algyőn

A Csongrád Megyei Kormányhivatal eddigi ügyfélfogadását átalakítva 2020 február 1-től kezdődően új formában kívánja szolgáltatásainak ellátását Algyő nagyközség területén élők számára biztosítani.

Csodák pedig nincsenek

Amikor egy kézilabda jegyzőkönyv tizenhat sorában, csupán tizenegy név szerepel, s mindösszesen nyolc mezőnyjátékossal veszi fel a küzdelmet egy gárda a bajnokesélyes otthonában, az az „álmoskönyv szerint” nem sok jóval kecsegtet.

Jubiláló véradókat köszöntöttek Algyőn

Elismerő oklevelet és ajándékot kaptak Algyőn a sokszoros véradók, akiket Molnár Áron polgármester és Ivády Éva, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezetének munkatársa köszöntött.

9 10 11 12 13