Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Elmarad Algyőn a március 15-i ünnepség
Elmarad Algyőn a március 15-i ünnepség

Elmarad Algyőn a március 15-i ünnepség

Nőnapi - Zenés Műsorral ünnepelték Algyőn a lányokat, asszonyokat!

A műsorban közreműködtek Lévai László és Németh József nótaénekesek, akiket a Viktória Duó kísért a hölgyek nagy örömére.

Algyő Jó tanulója-jó sportolója

2020. március 7-én az Algyői Sportkör által szervezett Sportbálon adta át Molnár Áron polgármester és Kiss Róbert képviselő úr az Algyő Jó tanulója-jó sportolója kitüntetéseket, illetve az év algyői utánpótlás edzője és diák sportcsapata is díjat kapott.

Kézilabda eredmények

Sima siker az ifiknél is Deszken... Pontot vesztett a férfi serdülő csapatunk... Sima siker a férfi ifiknél... Két meccs, egy siker és egy vereség a Pick Szeged ellen

Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára

Algyő Nagyközség Önkormányzata a 4/2020. (II.28.) Ör. alapján ezennel kiírja a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2019/2020. tanév második félévére vonatkozóan.

(több) Osztálynyi különbség... Ez jó mulatság, férfimunka volt

Szegény embert még az ág is húzza. Ez lehetett a hazaiak mottója a mai megyei találkozón. Rangadót nem írnék, hisz a vezetőedzőjét, a kettős igazolású játékosait és a sérültjeit nélkülöző hazaiak, csupán nyolc percig tudták nyílttá tenni a találkozót. Asztalos Judó a Deszk másodedzője mindent megpróbált és hat-hatig ez működött is. De ezután a mieink felőrölték a szimpatikusan küzdő hazai gárdát.

Tojásfa

Tojásfa

8 9 10 11 12