Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Gyeviép Nonprofit Kft. közleménye
Gyeviép Nonprofit Kft. közleménye

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humán járvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása érdekében a Gyeviép Nonprofit Kft. működésének átszervezése vált szükségessé.

Tájékoztatás járványügyi megfigyeléssel kapcsolatban

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy járványügyi megfigyelést a Kormányhivatal Népegészségügyi Osztálya (járási tiszti főorvos) rendelhet el. A járványügyi megfigyelés alá helyezett személy köteles a lakóhelyén tartózkodni, azt a megfigyelés időtartama alatt nem hagyhatja el, vendégeket nem fogadhat. A megfigyelt személy köteles a tartózkodási helyének bejárati ajtaján a részére átadott figyelmeztető feliratot elhelyezni.

Magabiztos győzelem Balmazújvárosban

Nagyon fontos sikert ért el férfi csapatunk a tizenegyedik Balmazújváros otthonában, ezzel hat ponttal elléptek tőlük.

1/2020. (III.15.) Polgármesteri utasítás

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében foglalt hatáskörömnél fogva, a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III.11.) Kormányrendeletben, valamint az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (II.) szóló 45/2020. (III.14.) Kormányrendelet foglaltakra figyelemmel Algyő Nagyközség Önkormányzata és intézményei veszélyhelyzeti eljárására az alábbi polgármesteri utasítást adom ki:

Polgármesteri Közlemény

Polgármesteri Közlemény

Szavazzon a Reakció Ifjúsági Közösségre!

Szavazzon a Reakció Ifjúsági Közösségre!

Térzene Program

Visszatér a komolyzene a közterekre: indul a Térzene Program a Zene Világnapján

7 8 9 10 11