Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Távhő közlemény
Távhő közlemény

Távhő közlemény

Közlemény

Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletével a COVID-19 (vuhani koronavírus) kapcsán az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítására, Magyarország egész területére vészhelyzetet hirdetett ki.

Négyszáz komposztálóedényt osztanak szét Algyőn

Több megyei településhez hasonlóan a Tisza-parti község is sikeresen pályázott komposztáló edényekre. A háromszáz literes gyűjtőket az önkormányzatnál lehet igényelni, jelentkezési sorrendben osztják szét a négyszáz darabot.

Vigyázat: csalók húznak hasznot a koronavírus-helyzetből

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnöve-kedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek az olyan értékesítők, akik weboldalakon, közösségi oldalakon és e-mail címeken kínálják ezeket az árucikkeket megvételre. A gyanútlan vásárlók a megrendelés után azonban a terméket sem kapják kézhez, a pénzüket sem tudják visszaszerezni.

Szentmisék tartása szünetel

2020. március 22. vasárnaptól a katolikus templomokban szentmise kiszolgáltatása szünetel.

Áramszünet

Az NKM Áramhálózati Kft. által, 2020. március 27. és 2020. április 3. időpontokra, Algyő Nagyközség területén tervezett áramszünettel kapcsolatban, Molnár Áron polgármester a Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel a tervezett áramszünettel járó munkavégzést megtiltottam.

2/2020. (III.17.) Polgármesteri utasítás

2/2020. (III.17.) Polgármesteri utasítás

5 6 7 8 9