Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Meg van a bronz, győztünk Békésen
Meg van a bronz, győztünk Békésen

Újabb éremmel gazdagodott a klubunk. Kora délután a serdülő lányok nyerték meg az aranyat, most pedig a top csapatunk győzött Békésen, s megszerezte a bronzérmet. Amint azt az előzetesben írtam, ilyen felnőtt érmünk (férfi vonalon) még nem volt.

Pályázat 13 lakásingatlan kedvezményes használatára

Az „Esély Otthon az algyői fiataloknak" (EFOP-1.2.11-16-2017-00045) elnevezésű pályázat keretében az Algyő, Kosárfonó utca 16. szám alatti ingatlanban 13 lakás került kialakításra. Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet a lakásingatlanok kedvezményes használatára.

Nyitott kapu 3.0

2019. május 11-én újra megnyílnak az Alkotóház kapui! 10 és 16 óra között várnak a szervezők minden érdeklődőt egy kis kézműveskedésre!

Algyői Alkotói Pályázat

2019. május 11-én 10 órakor kerül megrendezésre az Algyői Alkotói Pályázat Tavaszi Színek címet viselő kiállításának megnyitója, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Fiatalok vállalkozóvá válását segítő előadás

2019. május 6-án, hétfőn 17 órától a Faluházban az „EFOP Esély Otthon az algyői fiataloknak” önkormányzati pályázat keretében a fiatalok vállalkozását segítő pályázati lehetőségekről, projekt tervezési alapismeretekről szóló előadás kerül megtartásra.

Tájékoztató a tavaszi lomtalanításról

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti Algyő lakosságát, hogy 2019. május 11-én szombaton lomtalanítást végez a település területén.

Oscar - vígjáték két részben

A Mórahalmi Színtársulat előadásában 2019. május 11-én 18 órai kezdéssel a Faluházban!

5 6 7 8 9