Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Foltvarrás csodáit mutatták be Algyőn
Foltvarrás csodáit mutatták be Algyőn

Tíz évvel ezelőtt indult a foltvarró kör Algyőn Izbékiné Cseuz Gabriella kezdeményezésére, aki gyermekei felcseperedése alatt tanulta ki ezt a művészeti ágat. A csoport vezetője szerint minden munka egyedi, nincs két egyforma kép vagy táska.

Bérletárusítási időpontok a Faluházban 2019. II. félév

Augusztus 30. (péntek) 9-17 óráig a Faluház földszinti kistermében Szeptember 2-3. (hétfő - kedd) 9-17 óráig a Faluház földszinti kistermében Október 2-3. (szerda-csütörtök) 9-17 óráig a Faluház földszinti kistermében November 4-5. (hétfő - kedd) 9-17 óráig a Faluház földszinti kistermében December 4-5. (szerda - csütörtök) 9-17 óráig a Faluház földszinti kistermében

Algyőn téglaépítésű lakást családi házra cserélnék

Algyőn téglaépítésű lakást családi házra cserélnék, értékegyeztetéssel. Kis méretű porta is szóba jöhet. Telefon: 06 30 587 9782

A Zsibongó Néptáncegyüttes vajdasági fesztiválon vendégszerepelt

Megtisztelő vendégszereplésen vett részt az algyői Zsibongó Néptáncegyüttes. Idén Horgos adott otthont a Vajdaság legnagyobb néptáncos és népzenész seregszemléjének, az 56. Gyöngyösbokrétának és a 43. Durindónak. A rendezvénysorozatot minden évben más vajdasági helységben rendezik. Nagy jelentőséggel bír a vajdasági magyar közösségek körében e népi kultúra éltetését szolgáló néptánc és népzenei fesztivál.

Országos központi szúnyoggyérítés

A településen az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül a légi kémiai védekezés 2019. június 13-án a polgári napnyugtát megelőző 1,5 órában, a földi kémiai védekezés 2019. június 13-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2019. június 14-15.

EFOP Esély Otthon Az Algyői Fiataloknak - Elkészültek a fecskelakások

13 berendezett lakás várja a Bérlőit. Június 10-ig lehet a pályázatokat benyújtani.

EFOP Esély otthon az algyői fiataloknak

2019. május 2-án megjelent, - az "EFOP Esély Otthon az algyői fiataloknak" pályázat keretében-, a Zöld Iskolából kialakított "fecske lakásokra" a pályázati kiírás. Részletek a pályázati felhívásban.

5 6 7 8 9