Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Pályázati felhívás költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására
Pályázati felhívás költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. fszt. 7. szám alatt megüresedett költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására

Tájékoztatás települési ügysegéd általi feladatellátás változásáról

A Csongrád Megyei Kormányhivatal arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy az illetékességi területén működő járási hivatalok feladatellátásának racionalizálása érdekében a települési ügysegédek tevékenységét 2020. február 01. napjától a mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat (kormányablak busz) veszi át.

Szociális vállalkozások népszerűsítése Szerbiában és Magyarországon

Január 24-én a Szociális vállalkozások népszerűsítése Szerbiában és Magyarországon elnevezésű határon átnyúló projekt zárókonferenciáját tartották a zentai Royal Hotelben. A Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara meghívására Algyő Nagyközséget Dr. Füzesy István alpolgármester képviselte. A magyar és szerb gazdasági kamarák képviselőivel, és a megjelent üzletemberekkel az algyői befektetési lehetőségekről egyeztetett.

Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján

A keddi edzésen, amikor a női NB II-es csapat elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, Bella Árpád, a klub elnöke bemutatta a hölgyeknek az új trénerüket, ifjabb Farkas Józsefet.

Áramszünet

Algyő Nagyközség belterületén az NKM Áramhálózati Kft. saját finanszírozásában hálózatfejlesztési munkálatokat folytatott a 2019. október 24-25.; valamint 2019. november 4-6. és 25. napokon. A 2019. évi további munkákat, melyet az őszi szünetben végeztek volna, az akkori lakossági kérelmek alapján a gyerekekre való tekintettel nem engedélyeztem, ezért azokat az elmaradt munkákat a 2020. évben fogják pótolni.

Magyar Kultúra Napja

Magyar Kultúra Napja

Már 5500-nál is többen laknak Algyőn

Jelentős fejlődés történt a Tisza-parti nagyközségben 2019-ben, ahol jövő nyáron vízilabda-medencét, ősszel pedig jégkorongcsarnokot avathatnak.

4 5 6 7 8