Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Elmarad a szezonnyitó
Elmarad a szezonnyitó

A Tisza magas vízállása miatt a június 1-jére tervezett Tiszai Szezonnyitó programok elmaradnak.

Európai parlamenti képviselők választása 2019 - Algyő (Csongrád megye) eredményei

Európai parlamenti képviselők választása 2019 - Algyő (Csongrád megye) eredményei

Csongrád Megyei Kormányhivatal kormányablak busza kihelyezett ügyfélfogadása

Tájékoztatjuk Algyő Nagyközség lakosságát, hogy a Csongrád Megyei Kormányhivatal kormányablak busza kihelyezett ügyfélfogadást tart 2019. június 03. napján hétfőn 08,30-14,30 óráig Algyőn a Faluháznál.

Tájékoztatás Algyő Nagyközség területén tartandó ebösszeírással kapcsolatosan

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv. 42/B. § (1) bekezdése alapján Algyő Nagyközség Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel 2019. június 1. napjától – 2019. október 31. napjáig terjedő időszakban ebösszeírást végez az Algyő Nagyközség közigazgatási területén tartott ebek vonatkozásában.

X. Foltvarró Kiállítás

2019. június 1-jén, szombaton 10 órakor nyílik meg a X. Foltvarró Kiállítás az Algyői Alkotóházban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők és az alkotók is!

Pontosan fejeztük be a bajnokságot

Bár ebben az idényben nem sikerült legyőzni az Orosházát, két döntetlent (elsőt még a Magyar Kupában) kiharcoltunk ellenük

Algyőn járt a Béke Futás

Csodálatos műsorral készültek az algyői ovisok a Béke Futás Algyőre érkező csoportjának. Molnár Áron polgármester átvette a fáklyát, amely már 155 országban járt. Az algyői futók kíséretében Hódmezővásárhelyre indult tovább a láng és a béke üzenete.

3 4 5 6 7