Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Érettségiző diákok figyelmébe! Megváltozott jegy- és bérletvásárlási lehetőségek
Érettségiző diákok figyelmébe! Megváltozott jegy- és bérletvásárlási lehetőségek

A koronavírus-járvány következtében megváltoztak a jegy- és bérletvásárlási lehetőségek, ezért ahhoz, hogy a vizsgákra történő utazásodhoz szükséges menetjegyedet, bérletedet időben meg tudd váltani, az alábbi elővételi módokról tájékoztatunk.

Komposztáló edények kiosztása

Algyő Nagyközség Önkormányzata, mint a Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás tagja sikeresen pályázott a KEHOP-3.2.1. -15-2016-00006 azonosító számú projektben, mely során 400 darab, 300 literes komposztáló edényt nyert el. A komposztáló edények kiosztását az önkormányzat írásos jelentkezéshez köti, mely igényt, (tekintettel a járványügyi helyzetre) az önkormányzathoz eljuttatott e-mailen kell leadni. Az igénylés feltétele, hogy az igénylő, a nevére és a lakóingatlanára szóló hulladékszállítási közszolgáltatási szerződéssel rendelkezzen.

Szúnyoggyérítés

Algyő Nagyközség Önkormányzata kérésére, az Országos katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából Algyő Nagyközség területén biológiai szúnyoggyérítést végez a Szemp-Air Kft. 2020. április 23-án (csütörtökön) a nappali órákban, tartaléknap 2020. április 24. (péntek).

Mobil légszennyezettség mérő busz

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztályának Környezetvédelmi Laboratóriuma mobil légszennyezettség mérő buszt telepített a Sportközpont udvarára.

Értesítés bölcsődei iratkozásról

A fennálló járványügyi helyzet miatt, a bölcsődei iratkozás menete megváltozott.

Komposztáló edények kiosztása

A leadott lakossági igények kielégítésére a komposztáló edények kiosztását az önkormányzat 2020. április 14-től tervezte, de a jelenlegi járványveszély helyzetre tekintettel az edényzetek kiosztását egyenlőre, 2020. május 15-ig elhalasztja.

Horgászati tilalom

Horgászati tilalom

2 3 4 5 6