Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Szúnyoggyérítés
Szúnyoggyérítés

Az Önkormányzat saját forrásból az idei év első szúnyoggyérítését rendelte meg a település teljes belterületére, a Tisza part hullámtéri részére és a Szeged-Nagyfa BV. Intézet területére.

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Bérlet árusítás Faluházban

Bérlet árusítás Faluházban június 3-4. (hétfő-kedd) 9- 17 óráig (Ebédszünet: 12-12.30-ig). Július , augusztus hónapokban a bérleteket Szegeden lehet megvásárolni.

Megyeegy: Sikerrel ünnepelt az Algyő

Megvédte tavaly szerzett bajnoki címét az Algyő a Csongrád megyei I. osztályban. A zsinórban kétszeres bajnok a szezon utolsó meccsén a Kiskundorozsmát győzte le, majd átvehette a bajnokoknak járó aranyérmeket és serleget. A találkozó előtt elbúcsúztatták a pályafutását befejező dorozsmai kapust, Halász Krisztiánt.

X. Algyői Foltvarró Kiállítás

X. Algyői Foltvarró Kiállítás

Újra bajnok az Algyő SK felnőtt labdarúgócsapata

Újra bajnok az Algyő SK felnőtt labdarúgócsapata. A tavalyi évhez hasonlóan az idei esztendőben is - nagy bravúrt elérve - az első helyen végzett a csapatunk a megye I-es bajnokságban. Az utolsó mérkőzésünk -és utána az éremátadás - 2019.06.01.-én lesz 17:00 órai kezdettel. Minden szurkolót, és a csapattal szimpatizálót várunk az algyői Sportközpontba, ünnepeljünk együtt! A belépés INGYENES!

Harc a rák ellen

Kerékpártúrát szervez az Algyői Nőegylet. 2019. május 31-ig lehet jelentkezni!

2 3 4 5 6