Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Magabiztos győzelem a megyei rangadón
Magabiztos győzelem a megyei rangadón

Jó iramú küzdelmes meccsen nyert a csapatunk. a kiállítások száma gladiátor harcot sejtet, de higgyék el nem volt az!... Hatalmas küzdelemben, a padlóról felállva szoros csatában veszítettek a fiaink

Most kell szerénynek maradni, avagy beakadt a caps-lock

Ifi csapatunk harmincat tett közé... Még mindig gödörben van a férfi serdülő csapatunk... Tovább menetel a leány serdülő csapatunk

Új piactérrel gyarapodik Algyő

A Vidékfejlesztési Programban 16 millió forintot nyertek erre a célra, ezt a keretösszeget saját forrásból 22,6 millió forintra kellett növelni.

Gallyazási munkák

Cégünk az NKM Áramhálózati Kft. fagallyazó partnereként 2020 február hónapban az elektromos hálózat biztonsági övezetének karbantartása céljából gallyazási munkákat végez az Önök településének belterületén.

Negyven alá nem adjuk

A múlt heti idegenbeli 42-22 után ezúttal is negyven fölé jutottak a lányaink, mi több, most húsz alatt tartották a bácsalmásiakat. Mindenki játszott, ennél nagyobb öröme nem is lehet egy trénernek. Így tartjuk az egypontos előnyünket a csabaiakkal szemben.

Kár volt az első félidőért

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.

Osztálynyi különbség

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.

10 11 12 13 14