Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

A második helyezett otthonában lépett pályára az idei bajnokság utolsó meccsén az ifi csapatunk a felnőttek után, ahol a női alakulatvereséget szenvedett ugyan, de bajnoki címet ünnepelhetett. A mi lányaink számára már nem volt igazi tétje a mérkőzésnek, lévén az negyedik helyüket már semmi sem veszélyeztette, igaz egy esetleges győzelemmel sem lehettek volna bronzérmesek. A meccs jelentős részében partiban voltak a négy alapemberüket nélkülöző algyői fiatalok az ezüstérmes hazaiaknak, félidőben még vezettek is, sőt még a 47. percben is döntetlen volt az állás (20-20). Innen azonban 10-5-ös szériát „csináltak” a hazaiak, így megnyerték a rangadót. De a mieinknek egyáltalán nincs okuk a szégyenkezésre, amit edzőjük is megerősített.

Szarvasi NKK-FKSE-Algyő 30-25 (13-14)

Szarvas 50 néző, vezette: Bujdosó, Horváth
FKSE: Szabadkai 1/1- Dudás 5, Fejes 7/1, Benák3, Ágoston 2, Mircse 3/2, Korom 2. Csere: Bodor (kapus), Sóbester 2, Balog, Igaz, Székesi, Túri. Edző: Almási Dóra.
Kiállítások: 8 ill. 14 perc. Hétméteresek: 6/4 ill.6/4.
Almási Dóra: - Először is gratulálok a felnőtt csapatunknak és Arany Zolinak a bajnoki címhez. A mi meccsünkről: - Nagyot küzdöttek a lányok, az eredménytől függetlenül büszke vagyok Rájuk. Szabadkai Betti utolsó meccsén emlékezetes teljesítményt nyújtott a kapuban és még gólt is szerzett!

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.