Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

A meccs, bár mindkét csapat számára létfontosságú volt, csupán nyolc percig volt izgalmas. 4-4-es állás után a mieink John, Vancsics, Velky és Kocsis góljaival elléptek 11-5-re, s a szünetig a hat gólos előnyből négyet megtartottak.

A fordulás után a negyvenötödik perctől egy hat nullás rohammal tízet tettek közé és tulajdonképpen lerendezték a meccset.

Ezzel a győzelemmel ötven százalékos őszt produkált a csapat és a hetedik helyről várhatja a tavaszi idényt, amely teljesítmény megközelíti az elvártakat. Azért még jó lenne tavasszal néhány helyet előre lépni.

ContiTech FKSE-Algyő- Törökszentmiklósi Székács SE 35-28 (19-15)

Algyő 200 néző, vezette: Fekete, Tóth.

FKSE-Algyő: Kiss O.- VANCSICS 6, SIMON 2, Magyar, Valaczkai, John 6, Velky 8/2. Csere: Miklós (kapus), Döme 7, Kocsis 2/2, Molnár 2, Bella 2, Ambrus, Béleczki, Teimel, Dolezsál. Edző: Kovács István.

Kiállítások: 8 ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/4 ill. 3/3.

Kovács István: - Gratulálok a csapatnak az utolsó őszi fordulóban nyújtott teljesítményéhez. Voltak pillanatok, amikor picit döcögött a játékunk, de úgy érzem teljesen megérdemelt volt a győzelmünk. Mindenkinek kellemes és karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánok!

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.