Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

Jesolo Cup nemzetközi gyermek labdarúgó tornán szerepel az Algyői Sportkör U 12-es labdarúgó csapata az olaszországi Lido di Jesolo-ban 2017.06.15 - 18 között. Csoportellenfelei a következő csapatok lesznek: SV Gablitz (Ausztria), ASD San Giovanni Lupatoto (Olaszország) SDM Domino Bratislava (Szlovákia).

Az utazó játékosok névsora: Forgó Dániel, Canjavec Tamás, Molnár Márk, Varga Zoltán, Dudás Zsombor, Dedovics Rádó, Kiss Levente, Szabó Krisztián Ákos, Nagy Márton, Szénási Kristóf, Németh Bercell, edző: Pénzváltó Bence. A tornán való részvételt pályázati pénzből finanszírozza az Algyői Sportkör labdarúgó szakosztálya.  A teljes szervezést, és a tornán való részvétel gazdasági és sportszakmai hátterét Takács Zoltán az ASK sportigazgatója intézi.

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.