× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Feljöttek a fiúk a „nap szintre”, de az Orosháza ment tovább a döntetlennel

|
2018. szeptember 18. | Migrált hírek

Kiváló, igazi közönségszórakoztató meccset játszott a két „szomszédvár” hétfőn este a Magyar Kupa első fordulójában.

A vendégeknél három alapember, ezek közül a MOL-Pick Szegeddel magyar bajnoki címet szerző Zubai Szabolcs nélkül, de sok szurkolóval érkeztek az orosháziak. Ragyogó hangulatot varázsoltak az algyői kislányok, végig szurkolva a partit, amelyben 1-1 után, mindig a vendégcsapat vezetett zömében három-négy góllal.

Herbert Gábor mindenkinek adott játéklehetőséget, mindösszesen 14 emberrel vették fel a küzdelmet. A srácok éltek is a lehetőséggel és a szombati nyomasztó utolsó 11 perc „mélyrepüléséből” ezúttal feljöttek a tárnából a „nap szintre”. Az utolsó öt percre feljöttek a vendégek nyakára, sőt az 58. percben kiegyenlítettek. Ezután még mindkét csapat egy-egy gólt szerzett és a döntetlen a vendégek továbbjutását jelentette, de most ezért a mieink sem szomorkodhattak. Ez a meccs jó ajánlólevél lehet a debreceni bajnoki előtt.

ContiTech FKSE-Algyő - Orosházi FKSE-Linamar 28-28 (12-16)

Algyő 200 néző, vezette: Sándor, Szabó.

FKSE: Gera 1- Szabó 3, NÉMETH 3, Sándor 3, Gazsó 2, Valaczkai, Temesvári. Csere: Kiss O. 1, (kapus) Balda 3, Magyar, DOLEZSÁL 5, Árpási 1, John 5/1, MARÓTI 2. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 0 ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/1 ill. 3/2.

Herbert Gábor: - Gratulálok az Orosházának a továbbjutáshoz, a csapatomnak meg ahhoz, hogy a szombati végjáték után ilyen szépen feljöttek a mélyből.

 

További hírek

2023. augusztusában a Horgásztavak üzemeltetését a Gyeviép Nkft. vette át. A vízmennyiség és a környezet javítása érdekében akkor jelentős munkálatok indultak meg, amelyet vízügyi és halgazdálkodási szakemberek segítettek.

2024. március 28. | Önkormányzat Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00954-2/2024. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2024. március 30. – 2024. április 19-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2024. március 27. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Vöröskereszt "Tedd a jót!" algyői alapszervezete húsvéti csomagosztást szervezett 2024. március 26-án. Az előre elkészített adományokkal 20 családnak tették szebbé az ünnepét, hiszen vannak, akik nehezen engedhetik meg maguknak a húsvéti finomságokat.

2024. március 27. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nem támogatja az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezetője és a Szegedi Tankerületi Központ intézményi átszervezési törekvését.

2024. március 27. | Önkormányzat Bővebben

A Bartók Béla utcai és a Piac téri játszóterek új elemmel bővültek a gyerekek nagy örömére. Mind a két helyen drótkötélpályát alakított ki és épített meg a Gyeviép Nkft. A fejlesztésre 3,5 millió forintot költött Algyő Nagyközség Önkormányzata.

2024. március 26. | Önkormányzat Bővebben

×