Vissza az intróhoz

Hozzáadás a kedvencekhez Beállítás kezdőlapként Honlaptérkép

    deutsch   english

Partnereink

Média Partnereink

Magyar Honlap Linkek

Csodálatos mesetakarók és gyermeknapi meglepetések az óvodában
2012.06.07.
 
kinyomtatom | elküldöm
 

Az egészség hét egyik mozzanata volt az, hogy elkészültek az óvodai csoportok mesetakarói. A takarók hirdetik a sokszínűséget, az összetartozást, az egymás elfogadását, a közösség erejét, hiszen az óvónők a gyermekekkel megtervezték, a szülők és a dajka nénik elkészítették. A mesetakarók elkészítése szolgálja a gyermekek testi és lelki egészségének megtartását, védelmét, hiszen a mese a gyermek számára olyan, mint az édesanya simogatása.

Köszönet Molárné Süli Zakar Zitának, Kovács Mihálynénak, Hatvani Mártának, Hegyi Lászlónénak, Kis Jenőné Süli Piroskának, Kiss Katalinnak, Kneip Ágnesnek, Bauer Alfrédné Zsuzsanna, Izbékiné Cseuz Gabriellának és Nagy Csillának a kitartó munkát.

Ezúton szeretnénk megköszönni Dékányné Puskás Máriának, hogy a Maci csoport részére homokozó játékokat ajándékozott.

A Szamóca fagyizó kisautója nagy meglepetést okozott óvodásainknak. A gyerekek vidáman vették körül a fehér kis akkumulátoros járművet, kedves, régies hangulatot idéző formájával minden gyerek kedvencévé vált. Türelmesen sorakoztak a különleges finomságokat rejtő autó előtt. A fagyi jegyeket mindenki kedvenc ízére válthatta be, és ez még nem minden, mert Soproni Ági vállalkozó egy-egy színes lufival is meglepte óvodásainkat.

Köszönjük a meglepetést, mely mindenki számára vidám hangulatot teremtett.


Forrás: Algyői Hírmondó
 

 

Kifejezés keresése a hírekben:

 

impresszum

  kapcsolat

© SELECTRIC Mérnöki Iroda  1991-2012 - Minden jog fenntartva!